Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Het Complement

groepspraktijk voor complementaire therapie in Antwerpen

 BEHANDELINGEN EN THERAPIEËN

acupunctuur Edwina Mariën Antwerpen

ACUPUNCTUUR

Met zeer fijne naaldjes worden specifieke punten op je lichaam aangeprikt, waardoor je terug in balans komt en de oorzaak van je klachten wordt aangepakt. Acupunctuur is een eeuwenoude, natuurlijke behandeling die zowel preventief als curatief gebruikt kan worden voor allerhande functionele klachten, zowel fysiek als emotioneel

voor wie: alle leeftijden,

therapeut: Edwina Mariën - 0477/74.70.56 - i[email protected]

Jonas Gelissen bewustwordings- en aandachtsmassage Antwerpen

BEWUSTWORDINGS- & AANDACHTSMASSAGE

Deze massage is een unieke mix van elkaar aanvullende westerse en oosterse technieken, waaronder klassieke zweedse massage, marmamassage en metameric massage.

Afgestemd op jouw noden helpt ze het ontwikkelen van een sterkere bewustwording van wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren. De behandeling is een doeltreffende manier om meer vrijheid te ervaren.

therapeut: Jonas Gelissen - 0479/65.36.50 - [email protected]

BIO-DYNAMISCHE CRANIO-SACRALE THERAPIE

Biodynamische craniosacraal therapie (BCST) is een klinische hands-on methode waarbij via specifieke zachte technieken gewerkt wordt op de onderstromingen van het ritme van de hersenvloeistof. Een geschoolde BCS practicus legt de nadruk op stiltewerk, en kan met lichte en zachte aanrakingen je lichaam in rust ondersteunen en begeleiden waar het aandacht nodig heeft.

Voor alle leeftijden, maar bij uitstek een zachte therapie voor kinderen

practicus: Agnes Knol - 0497/26.85.81 [email protected]

Medina Tokalic etherische oliemassage Antwerpen

ETHERISCHE OLIEMASSAGE

Therapeutische oliemassage stimuleert je bloedcirculatie en lymfesysteem, doet gifstoffen afvoeren en chronische pijnen verminderen. De massage met 100% natuurlijke of etherische oliën is heerlijk ontspannend omdat er stoffen vrijkomen die je stressniveau doen dalen. Hierdoor voel je je instant beter in je vel, je energieniveau gaat de hoogte in en je algemene gezondheid verbetert.

massagetherapeut: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - [email protected]

Onno Stijl Healing Touch Antwerpen

HEALING TOUCH

Healing Touch is een liefdevolle en krachtige bio-energetische massage. Ze brengt balans en bevordert je gezondheid en welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Werkend vanuit het hart maakt Onno contact met zijn cliënt en is daardoor in staat verdiepend te werken en cliënten met inzichten, (zelf)heling en persoonlijke groei te begeleiden en te ondersteunen.

Voor alle leeftijden, hulp bij levensvraagstukken en zelfontwikkeling

therapeut: Onno Stijl - 472/09.06.64 - [email protected]

An Martens loopbaancoach Antwerpen

LOOPBAANCOACHING

Via gesprekken en oefeningen pakken we een ander perspectief in je werkcontext. We onderzoeken hoe jij naar je leven, je werk en naar jezelf kijkt. We maken los wat nog vastzit, openen andere en betere mogelijkheden. Je krijgt meer inzicht in wat (al wél) werkt voor jou, waar je verlangens en je talenten liggen. Zodat je opnieuw voldoening, plezier en betekenis in je job kan ervaren. Zodat je opnieuw keuzevrijheid en zelfvertrouwen kan voelen. Je bent heel erg welkom met al je vragen, mét of zonder loopbaancheques.

Loopbaancoach: An Martens – 0477/67.02.57- [email protected] 

Jonas Gelissen meditatie- en aandachtstraining

MEDITATIE -& AANDACHTSTRAINING

We leven in een wereld met een constante stroom van prikkels die onze aandacht vragen. Bij het trainen van aandacht oefen je het zelf richten van je aandacht. Zo hoef je niet de speelbal te zijn van wat er zich allemaal aandient. Je leert je aandacht te richten op wat jij belangrijk vindt. De kracht die je hierbij ontwikkelt geeft meer veerkracht in alle aspecten van je leven. Een sessie is afgestemd op jouw noden, je krijgt advies en bruikbare tips om toe te passen in het dagelijks leven. Voor volwassenen en kinderen.

therapeut: Jonas Gelissen - 0479/65.36.50 - [email protected]

An Martens motivatie- en krachtgerichte coaching Antwerpen

MOTIVATIE- EN KRACHTGERICHTE COACHING

Jij wil andere dingen doen maar je herkent alleen dat wat je al kent. Met de hulp van coaching ga jij jezelf en je leven anders bekijken, jezelf anders organiseren. Je gaat minder vechten, meer verkennen, verbinden en nieuwe opties ontdekken.

Ik help je om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je verlangens zijn, waar je kracht en keuzemogelijkheden liggen en hoe je je daar opnieuw mee kan verbinden. Ont-wikkelen, ont-dekken en ont-moeten. Zodra iets gezien en (h)erkend is, gaat het mét je werken, niet langer tegen.

Coach: An Martens – 0477/67.02.57- [email protected] 

Jonas Gelissen individuele opstellingen Antwerpen

OPSTELLINGEN (individuele sessies)

Ingrijpende gebeurtenissen in een systeem waar jij deel van uitmaakt (zoals je gezin, familie, werk, ...) kunnen je dagelijks functioneren op een beperkende manier beïnvloeden.

Je voelt dat je belemmerd wordt maar het lukt niet er verandering in te brengen.

Met een opstelling gaan we kijken waar zich in jouw systeem een verstrikking bevindt en brengen we terug stroming waar nodig.  Voor volwassenen en kinderen.

therapeut: Jonas Gelissen - 0479/65.36.50 - [email protected]

pedicure voetverzorging Medina Tokalic Antwerpen

PEDICURE - VOETVERZORGING

Je voeten moeten heel wat belasting dragen want tijdens al onze activiteiten zijn ze betrokken partij.  Ze verdienen dus de nodige verzorging. Je kan bij ons terecht voor de gewone en uitgebreide pedicure, maar ook voor pure voetverwennerij en voetreflexologie. Heb je een likdoorn, kloven of een ander probleem, dan ben je met een uitgebreide pedicure goed geholpen. 

Ook huisbezoek mogelijk  

pedicure: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - [email protected]


SHIATSU

Shiatsu of drukpuntmassage vindt zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde en heeft zich verder ontwikkeld in Japan. Het is een traditionele en praktijkgerichte bodyworkmethode. Shiatsu kan helpen bij een ruim aantal kwalen; van specifieke kwetsuren tot meer algemene symptomen. Bij shiatsu wordt druk gezet met de handen, vingers of andere lichaamsdelen. Shiatsu bestrijdt geen ziekten, maar stimuleert de zelfgenezende kracht in het lichaam.  

therapeut: Anja Van Damme - 0477/56.17.41 - [email protected]

persoonlijke ontwikkeling Anne Van Heule Antwerpen

TRAJECT PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Een traject voor persoonlijke ontwikkeling helpt je positief door het leven gaan met zorg voor jezelf. Je goed voelen kan je leren. Door aandacht te geven aan oude emoties kan je loslaten en lichter leven. Liefdevolle en kordate professionele hulp helpt je stap voor stap naar innerlijke rust en acceptatie, naar zelfvertrouwen en eigenliefde = To Feel Good

Specialisaties: Negatieve gedachten, eigenwaarde, perfectionisme, gebrek aan focus, angsten, woede, verdriet, rouw, energiegebrek, slechte moeder-kind band of slachtoffer van narcisme, overprikkeling hoogsensitieve personen.

je coach: Anne van Heule - 0474/914.956 - [email protected]

voetreflexologie Medina Tokalic Antwerpen

VOETREFLEXOLOGIE​

Een voetreflexoloog zal via de reflexzones op de voet zorgen voor een verbeterde doorbloeding en regeneratie van de interne organen. Spanningen verminderen en het zelfgenezend vermogen worden gestimuleerd waardoor het natuurlijk evenwicht zich herstelt. Het is een veilige en aangename methode om de gezondheid te bevorderen.

Voetreflexologie is geschikt op elke leeftijd, van baby tot hoogbejaarde, maar wordt afgeraden tijdens de eerste 3 maanden en laatste weken van een zwangerschap. Medina heeft zich gespecialiseerd in voetreflexologie bij preconceptie, zwangerschap, postnataal en menopauze

voetreflexoloog: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - [email protected]

zorgmassage bij kanker Veerle Offermans Antwerpen

ZORGMASSAGE


Ontwikkeld voor kankerpatiënten en chronische patiënten is een zorgmassage een uiterst zachte massagetechniek geschikt tijdens alle fasen van het ziekteproces. Het is een vorm van ontspanningsmassage die aangepast is aan de noden en gevoeligheden van de cliënt. Ook personen met andere pathologieën kunnen baat hebben bij deze massagevorm. 

therapeut: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - [email protected]


ZWANGERSCHAPSREFLEXOLOGIE

Bij zwangerschapsreflexologie ligt de nadruk op vrouwelijke, hormonale ongemakken. De aanpak is afhankelijk van de behoeftes van de cliënt en de cyclus waarin het lichaam zich bevindt. Er wordt gekeken naar achterliggende oorzaken en rekening gehouden met aanvullende medische therapieën. Soms kan je een eerder zachte sessie verwachten met focus op het lichaam, tot rust brengen en hormonaal evenwicht herstellen. Of je wordt krachtig gemasseerd om de doorbloeding van het hele bekkengebied te bevorderen.

voetreflexoloog: Medina Tokalic - 0489/90.47.98 - [email protected]

toekomstig teamgenoot Het Complement Antwerpen

TOEKOMSTIG TEAMGENOOT?

Heb je interesse om deel uit te maken van ons team?

Neem contact op op het nummer 0477/74.70.56 of mail naar[email protected]

Welkom!